Ziua Porţilor Deschise la Grădina Bio AMURTEL

swissro-centered-1-rgb

Vino să ne bucurăm împreună de recolta acestui an!

 

Grădina Bio AMURTEL vă invită duminică, 9 octombrie 2016, în intervalul orar 11:30 -16:30 în localitatea Poieni, judeţul Buzău la evenimentul Ziua Porţilor Deschise la Grădina Bio AMURTEL.

Grădina Bio AMURTEL este o întreprindere socială care funcţionează după modelul agriculturii susținute de comunitate. Acest concept are la bază parteneriate directe dintre producători şi consumatori, fără intermediari. Consumatorii de la oraş formează grupuri care susţin un mic agricultor, care, la rândul lui, le furnizează un coş saptămânal cu legume proaspete.

Din 2012, Gradina Bio AMURTEL livrează săptămânal un coş de legume organice proaspete de sezon pentru un grup de 30 de clienți din București, precum și celor 10 copii care trăiesc la Centrul de Plasament Familia AMURTEL și celor 50 de copii care frecventează Centrul de zi „Izvorul Speranţei”.

Scopul evenimentului este de a le oferi consumatorilor de produse bio, partenerilor şi producătorilor locali oportunitatea de a afla mai multe despre conceptul de agricultură susţinută de comunitate direct de la echipa de proiect, de a vizita ferma, precum şi de a-i cunoaşte pe beneficiarii direcţi ai proiectului – copiii şi tinerii din cadrul proiectelor sociale derulate de către Asociaţia AMURTEL.

De asemenea, în cadrul evenimentului va avea loc şi un Bazar de Toamnă cu produse confecţionate de către copii, dar şi cu multe alte surprize pregătite de aceştia pentru vizitatori.

Vă rugăm să ne confirmaţi participarea până în data de 8 octombrie 2016 la adresa de e-mail sau la numărul de telefon: 0744565252 persoană de contact: Denise Deshaies

Pentru mai multe detalii despre eveniment și despre Grădina Bio AMURTEL puteţi să vizitaţi www.legume-eco.ro sau http://www.facebook.com/amurtel.poieni.

Evenimentul face parte din proiectul social de agricultură ecologică “Biohrana pentru toți” implementat de către Asociația Prietenia în parteneriat cu Asociaţia AMURTEL România şi Asociaţia Sonnhalde Gempen din Elveţia. Prin acest proiect se urmăreşte dezvoltarea unei strategii pe termen lung pentru a îmbunatăți producția și distribuția de legume bio.

Proiectul este co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Persoana de contact: Didi Deshaies, 0744565252

screen-shot-2016-10-05-at-13-02-52

Comentariile sunt închise.