Livrarea coșurilor de legume bio începe pe 29 aprilie!

Cu toate schimbările aduse de starea de urgență declanșată de epidemia COVID 19, a fost o reală provocare să găsim varianta optimă de a aduce coșurile de legume la București, fără a expune pe nimeni pericolului și a ține pe toată lumea în siguranță. Este unul dintre motivele pentru care sezonul acesta am lansat oferta mai târziu decât de obicei. Șoferul nostru, Nicușor, este și îngrijitor pentru copiii din Familia AMURTEL  astfel că a trebuit să găsim o variantă care să nu-i expună pe copii riscului de contaminare în mod indirect. Am investigat diverse soluții de livrare, inclusiv livrarea într-o locație unică, însă toate planurile noastre s-au dus de râpă când am aflat că tot personalul nostru, inclusiv Nicușor, va trebui să stea în carantină timp de 14  zile împreună cu copiii, apoi încă 14 zile în izolare acasă.

Ca soluție finală, vom angaja un șofer din București care să facă drumul la fermă săptămânal pentru a prelua coșurile și a face livrările.

Ar fi de mare ajutor să reușim să concentrăm livrările în doar câteva puncte, așa că v-am fi recunoscători dacă ați putea atrage și alți clienți din zona în care locuiți, pentru ca livrările într-o singură zi să fie fezabile și legumele să ajungă proaspete și în siguranță.

Pentru acest motiv, vom păstra un traseu care să acopere zonele în care avem deja majoritatea clienților – în nordul Bucureștiului (Otopeni, Voluntari, Pipera, Parcul Bazilescu), în centru la Vanfruct și în zona Tineretului/Mihai Bravu. Este posibil să nu putem onora livrările care sunt în afara acestui traseu prestabilit.

De asemenea, vom colabora și cu Legume de Tara, care s-au oferit să livreze coșurile de la Grădina Bio AMURTEL gratuit pentru clienții care comandă produse în valoare de minimum 100 de lei de pe site-ul lor, cum ar fi brânzeturi, miere, mâncăruri preparate, pâine, patiserie. Aceasta ar puteea ajuta la simplificarea modului în care iți faci cumpărăturile și reduce costurile de transport aferente achizițiilor online.  Sper că vei profita de această ocazie!

cristina workingIntre timp, Cristina și Daniela au fost ocupate cu îngrijirea răsadurilor, salatelor și cu plantarea întregii grădini pentru acest sezon. Ca de obicei, unde pun ele mâna, treaba merge ca pe roate, fără întârzieri! Vremea a fost destul de rece peste noapte primăvara asta, ceea ce înseamnă că estimăm o primă livrare pentru 29 Aprilie. Sunt puțin îngrijorată că vom avea încă o răcire a vremii (sper ultima!) în weekendul acesta, dar sper că nu ne va atinge plantele.

Îți mulțumesc pentru solidaritate! Asteptam acum contractele voastre!

cu drag,

Didi (președinte AMURTEL Romania)

Comentariile sunt închise.