Gradina Bio AMURTEL pe Focus TV Buzău și AgroRomania!

Mulțumim Marilenei Dinu, reporter care lucrează cu postul local de știri, Focus TV Buzău, precum și programului național de televiziune AgroRomania și, de asemenea, ziarului online Bursa.ro, pentru o oportunitate minunată de a povesti despre Gradina Bio AMURTEL!
Suntem atât de fericiți că avem un nou grup de clienți care se conturează în  Buzău, mult mai aproape de fermă. Oamenii din Buzău află despre această nouă formă de parteneriat urban-rural care oferă și posibilitatea de a sprijini o cauză locală socială.

Didi Deshaies, președintele Asociației de Ajutor AMURTEL România, cea care coordonează Gradina Bio, precum și celelalte proiecte sociale ale ONG-ului, au participat la interviul realizat de Focus TV în direct prin skype de la biroul principal al Asociației de Ajutor AMURTEL România din București. Iată acel prim interviu – intervenția apare până spre sfârșitul programului la 1:30:00

și iată articolul și interviul AgroRomania

De asemenea, Marilena ne-a trimis linkul către acest articol, scris de Ana Felea intitulat „Prima grădină socială cu legume bio din ţară, înfiinţată la Buzău”

Comentariile sunt închise.