Grădina Bio AMURTEL a apărut și în Adevarul

Our small team preparing the baskets for delivery!

Our small team preparing the baskets for delivery!

În primul articol apărut în data de 11 mai, echipa Adevărul a aflat că la Grădina Bio AMURTEL totul se desfășoară prin încrederea dintre micul producător agricol și clientul care știe ca prin intermediul abonamentului său este susținută și Familia AMURTEL. Puteți citi articolul integral aici.

Didi a avut câteva puncte foarte importante pe care le-a transmis echipei Adevărul, despre cum funcționează agricultura bio la nivelul la care se afla Grădina Bio AMURTEL, despre provocarile pe care le-am întâmpinat în perioada pandemiei și cum ne descurcăm cu ele.

„Acest tip de parteneriat contribuie la reducerea poverii sărăciei în comunităţile rurale dezavantajate. În acelaşi timp, consumatorul este sigur de calitatea şi provenienţa alimentelor care îi ajung pe masă, făcând o veritabilă investiţie pe termen lung în sănătatea sa şi a familiei sale,” explică Didi Deshaies. 

În articolul apărut în ziarul Adevărul, se vorbește despre prețul pe care îl presupune abonamentul la coșul bio, ce presupun aceste costuri pentru fermieri și cum costurile sunt corecte atât din punct de vedere al calității legumelor și pentru persoanele care muncesc în fiecare zi la grădina bio.

În al doilea articol echipa Adevărul a vrut să afle mai multe despre experiențele pe care didi le-a trăit până să ajungă în România, ce a făcut-o să fondeze Grădina Bio AMURTEL.

Foto by Adevărul

Foto by Adevărul

Iată ce a declarat Didi despre agricultura bio: “Aici, în România, pentru mine a fost o mare bucurie să intru în armonie cu anotimpurile. La început era o frustrare să merg la piaţă şi să nu găsesc spanac decât o dată pe an. Dar acum abia aştept să apară primăvara ca să mănânc căpşunele gustoase, zmeura, care nu sunt tot timpul disponibile. Mă bucur de fiecare produs care urmează să iasă în grădină”, mărturiseşte americanca stabilită în România. 

Puteți citi articolul integral aici.

Mulțumim Medeea Stan și Iulian Bunila pentru articolele foarte frumoase scrise despre Grădina Bio AMURTEL.

Comentariile sunt închise.