Design avansat de permacultura

Faci un proiect de design pentru teren

Ai ocazia să experimentezi și săți pui cunoștințele în practică

Vom începe cu o conferinta introductiv de Permacultură – 1 august, București

Acest conferinta introductiv este esențial pentru participarea la cursul avansat, pentru că asigură accesul la instrumente de care ne vom folosi pe tot parcursul experienței de învățare.

Workshopul de Design Avansat de Permacultură va fi condus de Steve Hart (senior designer foarte experimentat de permacultură din Noua Zeelandă). Workshopul  va fi focalizat pe creării unui design profesionist pentru Gradina Socială AMURTEL de la Poieni – (o gradină ce funcționează pe principiile agriculturii susținute de comunitate). Martina Petru va sprijini cursul.

Acesta va fi un workshop deosebit!

CÂND?

1 August, ora 19: Introducere Gratuit

Locația: Centrul Morningstar, Str. Almas 16, Sector 1 (metrou Parc Bazilescu)

2-4 August orele 10-18: Workshop de Design Avansat de Permacultură

Locația: Gradina Socială AMURTEL Poieni, DN10 Buzau-Brasov, județul Buzău

Pentru informații și înscrieri:

+40 744 565 252

UNDE:

Cursul va avea loc la Gradină Socială AMURTEL din Poieni, lângă oraşul Pătârlagele, judeţul Buzău, România. Gradina AMURTEL este amplasată la 120 km de Bucureşti şi 50 km de Buzău şi furnizează fructe şi legume Centrului de plasament şi Centrului de zi ale Asociaţiei AMURTEL. Ea este furnizor de legume şi ca parte a unui sistem de Agricultură Susţinută de Comunitate alcătuit dintr-un grup de consumatori din Bucureşti.

CAZARE:

Există diferite forme de cazare:

Cazare în casa de la Poieni: 2 dormitoare colective cu 2, respectiv 3 paturi supraetajate, având în total un număr de 10 paturi. Acestea vor fi oferite celor care le vor solicita pe principiul: primul venit/primul servit în funcție de disponibilitate și data de înscriere;

Cazare la Familia AMURTEL în un dormitoare colectiv (necesita transportul de la Pănătău pana la Poieni în fiecare zi)

Cazare în propriul cort.

Cazare la Pensiunea Valea Lupului (contra cost suplementar) pentru cei care vor condițiile mai de lux (cam 10 km de la Poieni)

CINE VA ȚINE CURSUL?

STEVE HART are 40 de ani de experiență în design, combinând arhitectura, arhitectura peisagistică și designul urban. Având o abordare vizionară mixată cu practica de teren, Steve are o înțelegere pentru imaginea mai mare și e capabil să sintetizeze cu ușurință elementele care compun întregul. Originar din Noua Zeelandă, Steve înglobează experiența unei multitudini de proiecte din diferite țări și medii. Este un om al oamenilor, conectându-se cu ușurință, natural, cu toată lumea, totul în spiritul rezultatelor colective pozitive. Este un designer pasionat de găsirea soluțiilor organice, conectat la toate nivelurile comunității.

MARTINA PETRU a dezvoltat o carieră în designul ecologic, prornind de la un background de biologie a plantelor și un doctorat în comunitățile de plante și ecologia pădurilor. A fondat ONG-ul internațional Ho Avy, pentru a-și continua astfel munca pe teren, construind comunități sustenabile. Martina recunoaște valorile proiectării de comunități sustenabile prin alimentația de grădină folosită în orice bucătărie din orice cartier, îmbinând astfel aspecte ale filosofiei permaculturii. Este entuziasmată să combine toate nivelurile comunității prin grădinile de alimente, fie că se află în curtea școlii sau că e vorba de un sistem intensiv de largă întindere. Împărtășește din backgroundul rural pe care îl moștenește din zona sa natală – Bohemia sudică a Cehiei.

CÂT COSTĂ?

Preț: 590 RON pentru curs
Cazare / mancare 3 zile: 140 RON(730 RON total)

Preţul asigură materialele de curs, formarea, mesele vegetariene delicioase zilnice pentru toate zilele de curs și cazarea incepând cu pranzul pe 4 iulie si terminând cu pranzul pe 9 iulie.

BONUS:

Workshop introductiv gratuit: vineri 1 August la Centrul Morningstar, str. Almaș 16, Sector 1 (metrou Parc Bazilescu)

Cum sa platesc?

Prin ordin de plata în RON :

Beneficiar: Asociatia de Ajutor AMURTEL Romania
Banca: Raiffeisen Bank, Sucursala: Bucuresti Mall
Adresa: Calea Vitan Nr. 55-59, G12-Parter
IBAN: RO64 RZBR 0000 0600 1454 9629

Termenul de înscriere este 29 iulie:

Comentariile sunt închise.