Beneficiile Superalimentelor Kale si Swiss Chard

kale si mangoldKale este o leguma verde extrem de bogata in nutrienti. Este considerata, pe buna dreptate, un “super-food”, datorita continutului mare de antioxidanti, nemaintalnit la alte legume.

Kale este delicios si usor sotat sau fiert la abur, metode care ii scot in evidenta savoarea unica, desi unele vitamine sunt disruse in procesul de gatire.

Intr-un smoothie, legumele crude isi pastreaza toate vitaminele care sunt absorbite mult mai rapid si mai eficient de organism, asadar este ideal sa folositi frunzele de kale in smoothie-uri.

O ruda apropiata a sfeclei si din aceeasi familie cu spanacul si varza kale, mangoldul este o leguma de la care folosim frunzele, frumoase, crocante si gustoase.
Mangoldul e plin de antioxidanti si substante cu rol antiinflamator si de detoxifiere, avand in plus un efect important asupra reglarii concentratiei de zahar din sange.

Doar doua portii de mangold pe saptamana va asigura mare parte din vitaminele si mineralele de care aveti nevoie zilnic!

De unde luati kale sau mangold? De la Gradina Sociala AMURTEL!! Faceti o comanda pana marti, in fiecare saptamana si aceasta va fi livrata la unul dintre punctele de primire din Bucuresti: Amzei 1, Strada Almas 16 Sector 1 (zona parcul Bazilescu), Str. Foisorului121 (zona Mihai Bravu)

Puteti comanda la: 0745.019.611

Comentariile sunt închise.