Auchan România sărbătorește Ziua Mondială a Alimentației cu o donație către Grădina Bio

Între 14-16 octombrie 2023, cu ocazia Zilei Mondiale a Alimentației, Auchan România a întâmpinat clienții cu produsele gastro, special preparate după rețetele lui Răzvan Exarhu în bucătăriile Auchan, special pentru această ocazie, iar întreaga sumă obținută în urma comercializării acestora a fost donată către ferma noastră socială de legume Grădina Bio AMURTEL.

Despre activitatea Grădinii Bio AMURTEL

Cea mai mare parte din legumele crescute la ferma socială din Poieni Grădina BIO Amurtel hrănește pe cei 12 copii care cresc în centrul rezidențial Familia AMURTEL, principalul program al AMURTEL România. O altă parte susține încă alți 12 beneficiari vulnerabili din zonă, cele mai vulnerabile familii, foste beneficiare ale proiectului Izvorul Speranței care a fost închis în septembrie 2023. Mai multe detalii aici.

Mulțumim partenerului Auchan România pentru susținerea proiectului, care ne ajută să continuăm atât proiectul educațional și de comunitate „Școala din Livadă” până la final de an, cât și pregătirile de toamnă atât de necesare pentru culturile 2024!

 

Comentariile sunt închise.