De 10 ani, Grădina Bio AMURTEL aduce siguranță copiilor vulnerabili din județul Buzău și sănătate pe mesele abonaților

Grădina Bio AMURTEL lansează înscrierea pentru abonamentele săptămânale cu bunătăți proaspete din sezonul agricol 2022. Livrările încep la începutul lunii mai, iar detaliile despre beneficii și abonamente se regăsesc aici.

De 10 ani, legume hrănitoare pe masa abonaților și a copiilor din Centrul Rezidențial al Familiei AMURTEL

DSC06118Anul acesta, la Grădina Bio AMURTEL aniversăm 10 ani de când cultivăm legume proaspete pentru abonații noștri și pentru copiii defavorizați din Familia AMURTEL. Atunci când un client achiziționează un abonament cu legume proaspete de la noi, alte câteva coșuri pleacă către Centrul Rezidențial al Familiei AMURTEL din satul Pănătău din apropiere, unde locuiesc 12 copii în căutarea unui viitor mai bun. Copiii provin din medii defavorizate și marcate de sărăcie extremă, abuz, neglijență și abandon, iar aici au în sfârșit parte de îngrijire și vindecare. Așadar, când un client se abonează la Grădina Bio pentru un întreg sezon agricol, devine automat parte din Familia extinsă AMURTEL și din cercul de iubire și sprijin al unor copii pe care îi ajută să beneficieze de educație, o copilărie fericită și un viitor luminos.

 

Hrană sănătoasă, oportunități de gătit acasă și un trai sustenabil

DSC07232Fiecare coș săptămânal ajunge pe masa abonaților noștri cu legume bio specifice fiecărui sezon și cu o mulțime de oportunități de a fi creativ acasă, în propria bucătărie. Astfel, pe lângă beneficiul unor legume cu adevărat bogate în vitamine și complet lipsite de chimicale, abonatul face și un pas important pentru un trai mai sustenabil. Gătitul acasă înseamnă mai puțin consum de energie și mai puține deșeuri de unică folosință. De asemenea, producția legumelor de la Grădina Bio este una locală și lipsită de intermediari, iar drumul până acasă la membrii comunității Grădina Bio (județul Buzău – București/ Buzău) este unul scurt, făcând ca tot procesul să fie prietenos cu mediul.

Abonamentele săptămânale de la Grădina Bio îi aduc pe clienții noștri aproape de cei care le cultivă

WhatsApp Image 2021-03-08 at 19.13.06Spre deosebire de legumele achiziționate în supermarket, cele crescute la Grădina Bio AMURTEL aduc în casa clienților noștri și povestea oamenilor care își duc traiul datorită acestei afaceri sociale. Cristina și Daniela sunt vecine și prietene bune de când erau copii, iar anul acesta sărbătoresc 10 ani de când cultivă legume fără chimicale, la Grădina Bio. Astfel, fiecare abonament achiziționat îi aduce pe clienții Grădinii Bio aproape de aceste două femei muncitoare care cultivă legumele pentru ei și le susține un trai mai bun, atât lor, cât implicit și comunității rurale din județul Buzău căreia îi aparțin.

În mai începe sezonul agricol 2022 la Grădina Bio

DSC05024De la începutul lui mai și până în decembrie, legumele bio ajung săptămânal în casa ta în fiecare zi de miercuri, prin livrare acasă sau ridicare gratuită din punctele desemnate. Detaliile despre componența fiecărui coș, despre livrare, precum și contractul pentru a face parte din comunitatea restrânsă Grădina Bio se regăsesc pe www.legume-eco.ro. De asemenea, există posibilitatea comandării unui singur coș de test la un preț redus.

 

Comentariile sunt închise.